19 Μαρτίου 2014

Άκαιρη και πολιτικά απαράδεκτη επίθεση

Άκαιρη και πολιτικά απαράδεκτη επίθεση στο ΠΟΤΑΜΙ έκανε πριν από λίγο  ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9,δήλωσε: «Το Ποτάμι εδράζεται στο ίδιο πλαίσιο που εδραζόταν η Χρυσή Αυγή: ότι οι πολιτικοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι συνθήκες που δίνουν το πλαίσιο να γεννηθούν τα φαινόμενα αυτά είναι ίδιες, η κρίση εμπιστοσύνης στα παραδοσιακά κόμματα. Πρέπει να υπάρχει ισχυρή Κεντροαριστερά, για να προτείνει προοδευτικές λύσεις, όχι όπως λέει ο κ. Θεοδωράκης θα πάρουμε από εδώ και από εκεί».
ΣΧΟΛΙΟ:   Διαβάζω ότι .... ‘’ στην ευρωλίστα της «Ελιάς» θα συμμετάσχουν η νυν ευρωβουλευτής
Σ. Ράπτη, η πρώην υπουργός Κ.Μπατζελή, ο υφυπουργός Π. Καψής, ο Θ.Τσίκας και ο Ν.Μπίστης ,η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η Καιλή και η Διαμαντοπούλου (όχι η Άννα άλλα η Κατερίνα διορισμένη Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας).

Πάλι καλά που δεν έβαλαν και τον Κίμωνα Κουλούρη

Στη πρόταση αν αληθεύει είναι αποτυπωμένη  με διαύγεια ολόκληρη η φτώχεια ενός συστήματος που δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο παρά να ανακυκλώνει τους αποτυχημένους παλιούς πολιτευτές,είδος που διαθέτει σε υπερεπάρκεια η χώρα. Είναι σίγουρο ότι σε τέτοιους πολιτικούς θα αναφέρεται ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.