08 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση στους πολίτες να στηρίξουν την «Ελιά»


Εκκληση στους πολίτες της ανανεωτικής Αριστεράς να συστρατευθούν στην προσπάθεια ενοποίησης της Κεντροαριστεράς και της κοινής καθόδου στις ευρωεκλογές απευθύνει η «Αριστερή Μεταρρυθμιστική Κίνηση», που συγκροτήθηκε προ ημερών από στελέχη που αποχώρησαν από τη ΔΗΜΑΡ και συνομιλούν ήδη με τους «58».Η ελληνική «Ελιά» μπορεί να υποστηρίξει «το μόνο πολιτικό σχέδιο που κοιτάει στο μέλλον» είπαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου χθες
οι της κίνησης (μεταξύ άλλων οι κ. Μεϊμάρογλου, Καούνης, Διόγος, Κουρουζίδης, Λιβαδάς, Παπούλιας κ.ά.), μη κρύβοντας, όπως πρόσθεσαν, την απογοήτευσή τους από τη «μοναχική πορεία» που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ απορρίπτοντας τη συνεργασία με τις ευρύτερες δυνάμεις του χώρου.
Ο προσανατολισμός της κίνησης είναι η «Ελιά», η ενεργή συμμετοχή τους στις έντονες διεργασίες για τη συγκρότηση της «Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης», η καλύτερη δυνατή επίδοση στις ευρωεκλογές αλλά και η διαμόρφωση της «επόμενης μέρας» με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές. Η «Αριστερή Μεταρρυθμιστική Κίνηση» ανακοίνωσε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία και την επανεκλογή των «5» δημάρχων, ήτοι: των κ. Καμίνη, Μπουτάρη, Σκοτινιώτη, Φίλιου και Δημαρά.