18 Φεβρουαρίου 2014

Β. Μιχαλολιάκος: Ο πειραϊκός λαός θέλει να συνεχίσω ,με πήρε τηλέφωνο



Μπορεί να μην ξεκαθάρισε αν θα επαναδιεκδικήσει το δήμο Πειραιά, σε δηλώσεις του σήμερα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι διαθέτει τη στήριξη των πολιτών του δήμου Πειραιά.
«Η εικόνα που έχω από τον πειραϊκό λαό είναι σχεδόν εικόνα εντολής να συνεχίσω», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Μιλώντας στον Σκάι, ανέφερε ότι δεν θα κάνει πολιτική χρησιμοποιώντας τον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά τα
κομματικά χρίσματα υποστήριξε ότι είναι ντεμοντέ οι κομματικοί δήμαρχοι». «Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται για κομματικό λάφυρο», επισήμανε, διευκρινίζοντας ότι δεν αποποιείται την ιδεολογική του προέλευση.
Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ακόμη ότι επικοινώνησε με το νυν αντιδήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μελά, σημειώνοντας πως «η δήλωσή του ερμηνεύεται ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, παραμένει στο συνδυασμό που ιδρύσαμε το 2010 και τον αγκάλιασε ο πειραϊκός λαός».
Άφησε παράλληλα αιχμές για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Δρίτσα, ο οποίος θα διεκδικήσει το δήμο Πειραιά. Όπως επισήμανε, ο ίδιος παραιτήθηκε από όλα τα πολιτικά και τα κομματικά αξιώματα όταν ανέλαβε την ευθύνη να διεκδικήσει το δήμο σε μια δύσκολη στιγμή και όταν του έδιναν ελάχιστες ελπίδες νίκης.