Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

500.000 ευρώ για τα σχολεία της Κεφαλονιάς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνει το κόστος για την ανακατασκευή των σχολικών κτιρίων Ληξουρίου και Αργοστολίου, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κεφαλλονιά.
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, έκανε άμεσα αποδεκτή την πρωτοβουλία των Πειραιωτών και με τη βοήθειά του θα γίνει εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία ταχύτερα προς όφελος των μαθητών του νησιού.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε σχετική δήλωση, όπου εκφράζει την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλλονιάς.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».