Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

O Μουλά Ομάρ της Πλατείας Κοραή

Έγινε και αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27/1/2014. Όπως καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, δικηγόρος Γιάννης Καρδαράς ο δήμαρχος ζήτησε από τον ίδιο και την κ. Μαρία Σταθάκη να δηλώσουν εάν πιστεύουν στον Χριστιανισμό!....
«Ο κ. Δήμαρχος στην προσπάθειά του να πλειοδοτήσει σε παλαιότερη δήλωσή του ότι ο Πειραιάς είναι το
κέντρο της Ορθοδοξίας και συνδέοντάς το με τα περί αθεΐας πολιτικού αρχηγού και τις απειλές του Επισκόπου κ. Σεραφείμ, ρώτησε ευθέως και ζήτησε να δηλώσει η κα Μ. Σταθάκη και εγώ αν πιστεύουμε στο Χριστιανισμό», αναφέρει ο κ. Καρδαράς. Και συνεχίζει:
«Έχω δηλώσει στο παρελθόν ότι σέβομαι απόλυτα όποιους και όποιες πιστεύουν στο Θεό και φυλάσσω τις παραδόσεις της πατρίδας μας. Αλλά δεν πρόκειται να προσχωρήσω στο νέο μεσαίωνα με τα συγχωροχάρτια και τους αφορισμούς. Έφτασε να μας πει ότι αυτός και η παράταξή του αλλά και οι πιστοί πολίτες δεν θα αφήσουν να ανέλθουν δυνάμεις που δεν δηλώνουν ευθαρσώς εάν πιστεύουν ή όχι. Παλαιότερα η παράταξη του κ. Β. Μιχαλολιάκου ζητούσε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ. Τώρα στον 21ο ΑΙΩΝΑ(!!!) ζητάει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ»