28 Ιανουαρίου 2014

O Μπαντ Σπένσερ υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. Φυσικά με την Χρυσή Αύγη

Σε ένα παραλήρημα ύβρεων και απειλών επιδόθηκαν ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και η Ελένη Ζαρούλια κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων της «Χρυσής Αυγής».
Ο Κασιδιάρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, για τις προφυλακίσεις του αρχηγού, βουλευτών και στελεχών της
«Χρυσής Αυγής», δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να εκλεγεί δήμαρχος ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Εκτός ελέγχου ήταν το παραλήρημα του Ηλία Παναγιώταρου που είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της νεοναζιστικής οργάνωσης λέγοντας:
«Είναι πουλημένοι, παλιοτόμαρα, σαβούρα και σιχαμάρα. Ο ελληνικός λαός τους σιχαίνεται και θα το δείξει έμπρακτα τον Μάιο».

Στην εκδήλωση πάντως δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, αφού ο Ηλίας Παναγιώταρος παρομοίωσε τον εαυτό του με τον Μπαντ Σπένσερ, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αποκάλεσε το βαρύ πυροβολικό της Χρυσής Αυγής. Τέλος ο εκπρόσωπος των νεοναζί έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως δεν υπάρχουν αδέσποτα γιατί τα τρώνε οι… μετανάστες.