24 Ιανουαρίου 2014

Ευθεία επίθεση απο την ΑΝΕΛ εσωτερικού



Άκαιρη επίθεση στην υποψηφιότητα του Α. Καλογερόγιαννη,λίγες ώρες μετά την ανακήρυξη του ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά,έκανε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (με μία σκληρή ανακοίνωση της Συντονιστικής  Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Α΄Πειραιώς και Νήσων,που υπογράφουν ο Πρόεδρος Ιωακείμ Παπάκης και ο Γραμματέας Τ. Ραγκούσης :
ΣΧΟΛΙΟ: 1)Αν δεν μας απατά η μνήμη μας ο κος. Ι.Παπάκης είναι εις εκ των διαμερισματικών σύμβουλων  του Β. Μιχαλολιάκου στο Διαμέρισμα ή μήπως έχει παραιτηθεί? 2)διαβάσαμε λεπτομέρειες από την εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,της  συνέντευξης
του , Αντώνη Καλογερόγιαννη και δεν διακρίναμε κάτι που να υποδηλεί  ότι έχει πάρει  χρίσμα απο τους ΑΝ.ΕΛ. Αυτά προς το παρόν θα επανέλθουμε και προσοχή  γιατί ο Αντώνης είναι φίλος μας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ 

Η επιλογή της πολιτικής του μνημονίου και η τρομοκρατία του λαού από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜΑΡ) έχει οδηγήσει τους πολίτες σε αδιέξοδο. Ο θυμός και η αγανάκτηση που κυριεύει την Ελληνική κοινωνία για αυτές τις επιλογές των κυβερνόντων ξεχειλίζει. Ο Πειραιάς δεν αποτελεί εξαίρεση και δυστυχώς οι Πειραιώτες βιώνουν την οικονομική εξαθλίωση όλο και πιο έντονα. Η κατάσταση αυτή δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί, ούτε για την πατρίδα μας αλλά ούτε και για την πόλη μας. Ο Πειραιάς ,το μεγάλο λιμάνι της Ευρώπης, πρέπει να δώσει πρώτος τη μάχη για την ανεξαρτητοποίηση και την επάνοδο στο δρόμο της ανάπτυξης. Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνουμε «ΠΑΡΩΝ» και έτοιμοι για συνεργασίες με όλες τις υγιείς  Δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης. Ο πρόεδρος,Πάνος Καμμένος  , σε συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα και τη Συντονιστική Ά Πειραιά θα αποφασίσουν για τις υποψηφιότητες που θα υποστηριχθούν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Υποψηφιότητες δεκανίκια στο όνομα του «αντιμνημονίου» θα μας βρουν απέναντι. Σε αυτόν τον αγώνα προσωπικές φιλοδοξίες δε χωράνε και όλοι πρέπει να πορευτούμε με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις επιλογές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε καμία υποψηφιότητα που μπορεί να καπηλεύεται το όνομα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι επιλογή του κόμματος.