23 Νοεμβρίου 2013

H απόλυτη ξεφτίλα! Εμεινε χωρίς γήπεδα ο Πειραιάς



Με έγγραφο που απέστειλε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Πειραιά Γιώργος Σιγάλας ανακοινώνει ότι μέσα στα προσεχή 24ωρα σταματά η διεξαγωγή αγώνων τοπικών κατηγοριών της ΕΣΚΑΝΑ στο κλειστό Καμινίων ενώ ανάλογο εμπάργκο υπάρχει ήδη και για το βοηθητικό ΣΕΦ που επίσης δεν έχει άδεια καταλληλότητας!!
Επιτρέπονται οι προπονήσεις αλλά με την απόφαση αυτή ξεσπιτώθηκαν περίπου 20  ομάδες (απίστευτο νούμερο και όμως αληθινό )
  συνολικά που αγωνίζονταν βάσει προκήρυξης σε κλειστά γυμναστήρια  και οι αντιδράσεις των σωματείων είναι ήδη πολύ έντονες . Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα θα γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι αφού τα σωματεία που στεγάζονταν στα δύο γυμναστήρια θα ζητήσουν με έγγραφο από την δημοτική αρχή να φιλοξενηθούν στο μοναδικό πλέον κλειστό γυμναστήριο του Πειραιά (η απόλυτη ξεφτίλα) που είναι το κλειστό Π. Σαλπέας !!
 Στο γυμναστήριο αυτό ήδη υπάρχει υπερπληρότητα (έχει ...βουλιάξει είναι ο σωστός χαρακτηρισμός) και αναμένονται τεράστιες αντιδράσεις και από τα σωματεία που ήδη φιλοξενούνται εκεί . Τα άλλα σωματεία στον αντίποδα που κινδυνεύουν να δώσουν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τους στις έδρες των αντιπάλων τους ισχυρίζονται ότι σαν δημότες Πειραιά δεν είναι... αποπαίδια και  πρέπει να βρεθεί λύση φιλοξενίας τους άμεσα ! Η ΕΣΚΑΝΑ βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο και δεν έχει άλλη λύση από το να ζητήσει να γίνουν τα παιχνίδια των ομάδων που ξεσπιτώνονται στις έδρες των αντιπάλων μέχρι να δοθεί λύση .
 Ήδη ο Πειραιάς στενάζει αθλητικά και έχει εγκλωβιστεί , στριμωχτεί σε δύο ακατάλληλα για επίσημα ματς γήπεδα (και το Σαλπέας ουσιαστικά προπονητήριο είναι)  αφού εδώ και επτά χρόνια το Π. Καπαγέρωφ (πρώην Παπαστράτειο) παραμένει αναξιοποίητο και δεν επισκευάζεται παρά τις τις αντίθετες εξαγγελίες , τα οράματα και την κοροϊδία τα σωματεία του Πειραιά την έχουν γευτεί στο πετσί τους . Κάπου όμως ο κόμπος φτάνει στο χτένι και η ώρα αυτή έστω και με μια κίνηση βόμβα  του Γιώργου Σιγάλα που θορυβήθηκε από έγγραφα που πήρε και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει καν οικοδομική μελέτη για το κτίσμα των Καμινίων (σχολική ΑΠΧ) ήρθε και πρέπει να δοθεί μια λύση .
πηγή: sportshero.gr/basket