23 Νοεμβρίου 2013

Κονομώντας με το αντιμνημόνιο


Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει ο λαός.Το σύστημα Χατζηνικολάου, επιφανής λοχαγός του οποίου είναι ο Κοτρώτσος, από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο, μέσω της Real News και του Real FM ''μολύνουν'' καθημερινά τους έλληνες πολίτες με το ''δηλητήριο ''του αντιμνημονίου, φανατίζοντας το απέναντι στην κατεστημένη εξουσία (ειδικά όταν πρωθυπουργός ο Παπανδρέου). Λογικό και επόμενο αυτοί οι άνθρωποι, να χάνουν το μέτρο, να ασκούν λεκτική βία, να καταχρώνται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Αλλά αυτοί έχουν τον χαρακτήρα του "οργάνου". Ηθικοί αυτουργοί είναι ο Χατζηνικολάου, ο Κοτρώτσος, ο Τράγκας και η εν Ελλάδι
"συμμορία του λύκου" αντιμνημονιακών, οι οποίοι καπηλεύονται την ανασφάλεια και τον πόνο ελλήνων που πλήττονται από την κρίση, για να φτιάξουν τις καριέρες τους.
Χτες είδαν live το τέκνο του μίσους που αυτοί οι κύριοι γέννησαν, να μουσουλάει και να φωνάζει, στρεφόμενοι πλέον εναντίον τους. Οπωσδήποτε δεν αισθάνονται ευχάριστα, αλλά ας θυμηθούμε πως αισθάνονταν όταν "αγανακτισμένοι" τραμπούκιζαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στους δρόμους, διέκοπταν ομιλίες του Παπανδρέου στο εξωτερικό κι άλλα τέτοια περιστατικά. Δικαιολογούσαν την αγανάκτηση, στο όνομα της βίας του μνημονίου. Αν ως αντιμνημονιακοί λογίζονται οι Χατζηνικολάου, Δημαράς,Μητρόπουλος, Καμμένος, Καπερνάρος και λοιποί, ας πει κάποιος στον κόσμο ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι που εξυπηρετούν τα δικά του συμφέροντα……..
epikairo.gr